Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2016.11.11. - Idősek napja

2016. november 11-én megrendezésre került az Idősek napja.

A rendezvényen elég sok szépkorú lakónk részt vett, de sajnos sokan nem tudtak már eljönni.

Az önkormányzat nagyon kitett magáért. A polgármester, Setét Béla meghívott pár vendéget, köztük a község lelkészét, Fülöpné Vadon Erzsébetet, polgármestereket néhány községből, dr. Vitányi Szilvia jegyzőnőt, a Bodrogközi Cigányzenekart, illetve Kolostyák Gyula nótaénekest is közöttük.

A polgármester úr köszöntötte a jelenlévőket, főként az időseket, majd ezután hasonló módon tett a község lelkésze is.
Az ápolók(Antalné Deák Zsuzsanna, Szabó Erika, Szabóné Sztesenko Szvetlana) egy-egy rövid verssel köszöntötték az időseket, amely után polgármester úr megköszönte a munkájukat, amiket az idősekért tesznek nap mint nap.

Ezután készültünk nekik egy kis videóvetítéssel is, majd ezután Kolostyák Gyula nótaénekes énekelt a Bodrogközi Cigányzenekar kíséretében, de pár nótára a polgármester úr is felment a színpadra.

A rendezvény vége felé finom étellel és itallal kínáltak a vendégeket, amelyet saját termésből készültek, ezáltal nagyon finom volt minden.

Nagyon jó hangulatban telt a rendezvény, amelyet köszönünk a szervezőknek, az előadóknak, és azt kívántuk az időseknek, hogy még sokáig köztünk legyenek és hogy találkozzunk velük jövőre is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.